Duofiets voor Kinderzorgboerderij Haaren.

Zo doen we dat in gemeente Oisterwijk!

Bij de Kinderzorgboerderij in Haaren zijn ze superblij met de hulp van Stichting Sociaal huis Oisterwijk. Een duofiets helpt meedoen in de maatschappij.

Een duofiets voor de kinderen (Bron: Facebook Kinderzorgboerderij)

‘Wat een cadeautje! Vandaag werden wij verrast met een duofiets vanuit Stichting Sociaal huis Oisterwijk. Zij hebben ons laten zien wat ze doen en betekenen voor mensen die, door te weinig geld, niet mee kunnen doen in onze maatschappij. Een prachtig initiatief!’

De stichting probeert gulle gevers, gebruikte goederen, sponsoren en andere inkomende materialen en gelden te koppelen aan inwoners of organisaties die behoeften hebben. En dat doen ze aan de reactie te zien verrekte goed. Onder toeziend oog en inzet van professionals, werken er veel vrijwilligers die allen hun steentje bijdragen om het soms onmogelijk lijkende, toch mogelijk te maken.

‘Wij gaan met onze kids genieten van deze fiets!’ zo laat de organisatie van de Kinderzorgboerderij enthousiast weten. Voor alle anderen: kijk eens op www.sociaalhuisoisterwijk.nl voor meer activiteiten en mogelijkheden.