Oisterwijk aan Tafel, eindelijk weer eens buiten!

Op 28 mei 2023 vond eindelijk weer eens een buiten editie plaats van Oisterwijk aan Tafel. Deze zonovergoten editie bleek een groot succes te zijn! Met de enthousiaste aanwezigheid van 275 deelnemers werd het een bijzondere dag vol genot en vermaak. De festiviteiten begonnen met een warm welkomstwoord van wethouder Eric Logister, waarna de deelnemers volop konden genieten van een heerlijke brunch.

De culinaire verwennerij was niet het enige hoogtepunt van de dag. Het gezelschap van de deelnemers zorgde voor een levendige en gezellige sfeer. Daarnaast was er ook muzikaal entertainment in de vorm van de prachtige zang en muziek van zanger Bartolo uit Haaren. Zijn optreden droeg bij aan de vreugdevolle ambiance van het evenement, waarbij de deelnemers volop konden genieten van de zon, het eten en elkaars gezelschap.

De organisatie van Oisterwijk aan Tafel lag in handen van de heren van De Ronde Tafel, in samenwerking met de vrijwilligers van stichting Sociaal Huis Oisterwijk. Deze samenwerking zorgde ervoor dat het evenement vlekkeloos verliep en alle deelnemers optimaal konden genieten van de dag. Bovendien was ook EHBO Oisterwijk aanwezig met hun vrijwilligers, hoewel er gelukkig geen  incidenten plaatsvonden waarbij hun hulp nodig was.

Tijdens het evenement werd er tevens een cheque ter waarde van € 1.804,00 uitgereikt aan de stichting. Deze gulle bijdrage toonde de betrokkenheid en vrijgevigheid van de organisatoren en sponsors van Oisterwijk aan Tafel. Het was een mooi gebaar dat de waarde van gemeenschapszin en solidariteit in Oisterwijk onderstreepte.

Dit succesvolle evenement kon niet tot stand komen zonder de inzet en steun van verschillende partijen. Een speciale dank gaat uit naar de heren van De Ronde Tafel, die met hun organisatorische talent en toewijding een onvergetelijke dag hebben gecreëerd. Ook alle sponsors en vrijwilligers verdienen een grote waardering voor hun onmisbare bijdrage aan het evenement.

Oisterwijk aan Tafel was niet alleen een gelegenheid om samen te komen en te genieten van heerlijk eten, maar ook een viering van de gemeenschap. Het evenement bracht mensen samen, creëerde een warme sfeer en liet zien hoe waardevol lokale betrokkenheid en samenwerking kunnen zijn. Met het succes van deze editie kijken we uit naar toekomstige edities van Oisterwijk aan Tafel, waarbij we opnieuw kunnen genieten van het samenzijn, de culinaire hoogstandjes en de prachtige muziek.

Oisterwijk in Beeld maakte er een leuk filmpje en foto’s van: https://www.youtube.com/watch?v=g9Yl6qVwtOQ