Steeds meer sociaal betrokken ondernemingen en organisaties sluiten aan als Vriend bij Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

Stichting Sociaal Huis Oisterwijk heeft wederom steun ontvangen van een andere lokale organisatie. Ook stichting De Kloontjes heeft besloten om jaarlijks haar steentje bij te dragen aan het goede werk dat het Sociaal Huis verricht. Door Vriend van de stichting te zijn en deze steun aan het Sociaal Huis te bieden, wil De Kloontjes meer betekenen voor de lokale gemeenschap.

Het Sociaal Huis is een belangrijke speler in de gemeente Oisterwijk en biedt ondersteuning aan mensen die het minder makkelijk hebben. De stichting heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt met haar initiatieven en heeft daarmee vele mensen geholpen die het nodig hadden. Om haar werk voort te kunnen zetten, is het Sociaal Huis afhankelijk van steun vanuit de gemeenschap.

Door Vriend te worden van het Sociaal Huis, draag je bij aan de ondersteuning van mensen die het hard nodig hebben en geef je een signaal af dat je als ondernemer ook maatschappelijk betrokken bent. Het Sociaal Huis biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven om Vriend te worden en zo bij te dragen aan een betere samenleving.

Stichting Sociaal Huis Oisterwijk is blij met de steun van stichting De Kloontjes en hoopt dat meer organisaties en ondernemers zich zullen aansluiten bij haar missie om de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Voor meer informatie: mail info@sociaalhuisoisterwijk.nl of bel 06 517 66 018.