Samen Gezond

Een volle bijeenkomst op 25 september bij de Samen Gezond vrouwenochtend over positieve gezondheid. Er werd door de GGD uitleg gegeven over de vragenlijst die iedereen in mocht vullen over de status van hun gezondheid. De uitkomsten die uit de eindscores kwamen werden daarna besproken. Als ook waar je met mentale en fysieke klachten terecht kan in de gemeente Oisterwijk. Met een aantal bewegings- en mindful oefeningen zorgde Praktijk Vitaal voor ontspanning tussendoor. De aanwezigen kregen naast de verkregen inzichten over de status van hun gezondheid, nog een informatiepakketje met hulpaanbod mee naar huis.

Deze ochtend was georganiseerd door Stichting Sociaal Huis Oisterwijk i.s.m. Mentorhulp Oisterwijk, GGD Hart voor Brabant, Praktijk Vitaal Oisterwijk, Boots apotheek Oisterwijk en De Bibliotheek Oisterwijk. Met dank aan Brownies&downieS Oisterwijk voor het gebruik van de ruimte. Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Oisterwijk.