Oisterwijk aan Tafel, de grote zaal van Tiliander was goed gevuld!

Sociaal Huis Oisterwijk organiseert deze dag samen met ondernemers en vrijwilligers. Het was weer een mooie samenkomst!

Met ‘Verbinding’ als doel. Verbinding tussen de inwoners van de gemeente Oisterwijk ongeacht leeftijd, afkomst, religie, portemonnee of beperking.

Foto: leny van Schijndel

Geweldig, grote dank aan de heren van de Ronde Tafel die een super leuke brunch organiseerden voor bijna 300 inwoners van de gemeente Oisterwijk. Er werd genoten, gesprekken gevoerd, contacten gelegd en meegezongen. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk is uiterst tevreden, over weer een grote Oisterwijk aan Tafel. Vanwege het weer niet buiten, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was echt super goed geregeld, er was meer dan genoeg eten en drinken en vermaak in de vorm van het trio Kuifje in Tibet. Uiteraard werden ook alle vrijwilligers en sponsoren bedankt.