Peer Paorel Prijs in Oisterwijk voor Marianne van den Oetelaar

HAAREN – Marianne van den Oetelaar heeft maandagavond de Peer Paorel Prijs gekregen. Ze werd verrast in het oude gemeentehuis van Haaren tijdens de openingsceremonie van Stichting Sociaal Huis, waarvoor ze zich ook inzet.

Mevrouw Van den Oetelaar verdiende de onderscheiding voor vrijwilligers door haar jarenlange inzet in meerdere organisaties. Er waren bij het organiserende Reuzengilde 13 kandidaten voorgedragen.

Marianne van den Oetelaar spant zich onder andere in voor de Zonnebloem. Ze zit in het bestuur en is coördinatrice voor de huisbezoeken. Zelf doet ze ook graag een ‘bakske’ voor de gezelligheid en om zieken een hart onder de riem te steken. Daarnaast helpt ze mee bij de bingo en het organiseren van reisjes.

Nichtje Karin

Ook Stichting Sociaal Huis van haar nichtje Karin Rentmeester en haar man Eric kan op mevrouw Van den Oetelaar rekenen. Voor activiteiten als De Aanschuiftafel, het Naai Verstel Atelier en Ontmoeting in Beweging spant ze zich in. Samen met haar man Cees brengt ze maaltijden rond voor O’pkikker aan Tafel, een andere activiteit van Sociaal Huis.

Ook bij het Inlooppunt draagt ze haar steentje bij als gastvrouw bij brei- en creatieve middagen.

Toneelvereniging VOS kent haar als actrice, regieassistent, caissière en bestuurslid. Voor de kleding van de spelers draagt ze mede zorg.

https://www.bd.nl/tilburg-e-o/peer-paorel-prijs-in-oisterwijk-voor-marianne-van-den-oetelaar~a6b61a58/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR3YH9-rJNXppbrC4c3qwtjft_TVX1ol4BOuACE0zhExGwZK2xfzxUa34gk