Oisterwijkse O’pkikker kan weer op het terras

Oisterwijkse O’pkikker kan weer op het terras

Woensdag 2 juni werd de eerste O’pkikker aan Tafel weer georganiseerd bij de lokale horeca op het terras, in plaats van bij de mensen thuis. Vanwege corona was dat eerder niet mogelijk; nu konden de deelnemers elkaar ontmoeten, fysiek bij elkaar zijn.

Fijn bijkletsen en genieten (Foto: Carien van de Pas).

Dertig gasten konden gezellig samenzijn op het terras bij Vuur en Vlam, bij Gastheer Gijs Verkuijl en zijn team. Er werd genoten van een lekkere kop koffie met een koekje, een lekker pannetje soep en daarna nog een heerlijke clubsandwich en een consumptie. Het was een gezellig samenzijn na een lange periode thuis verblijven.

Deze activiteit is bedoeld voor ouderen met geen of klein sociaal netwerk, mensen die ziek zijn, mensen met een beperking, mensen in armoede, statushouders en vluchtelingen. Aanmelden voor deelname kan via mentorhulpoisterwijk@outlook.com of bel 06-47933872 voor meer informatie.

Donaties

Door ontvangen donaties kunnen er wekelijks dertig gasten uitgenodigd worden bij O’pkikker aan Tafel. Dit wordt aangeboden door stichting Sociaal Huis Oisterwijk in samenwerking met de lokale horeca en Mentorhulp Oisterwijk. Wilt u de activiteiten van stichting Sociaal Huis Oisterwijk ondersteunen? Dat kan door een donatie te doen op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54.

Ontmoeten op het terras, het kan weer (Foto: Carien van de Pas).