Naai Sterren klaren mega gordijnenklus in Tiliander Oisterwijk

Twee dames van het Naai-Verstel-Atelier in Oisterwijk kwamen de afgelopen week op locatie in Tiliander. Deze keer niet om kleding te repareren, maar voor een mega klus: verstellen van de gordijnen van de aula, enorme grote lange en zware gordijnen!

Grote lappen stof, daar draaien deze Naai-Sterren hun hand niet voor om!

Carien en Joke hadden deze klus zo geklaard, op gepaste afstand, samen een paar uurtjes gewerkt. Als beloning koffie met iets lekkers en een gezellige buurt. De medewerkers van Tiliander hebben beide Naai-Sterren vriendelijk ontvangen. De naaimachines werden uit de auto getild en naar de aula gebracht, de gordijnen waren al afgehaald en er werd nadien nog geholpen om alles weer op te hangen. Tot slot kregen de dames hulp bij het terugbrengen van al hun spullen naar de auto. Tiliander is dan ook enorm blij en tevreden met het mooie vakwerk van de Naai-Sterren!

Klaar!

Nog even en dan hopen de vrijwilligers van het Naai-Verstel-Atelier weer open te kunnen, om ook voor de medemens in Oisterwijk weer kleding te repareren of te vermaken. Inzet die gedaan wordt voor mensen met een kleine beurs.