Naai-Verstel Atelier in Oisterwijk is tot nader bericht uitgesteld vanwege corona maatregelen

Stichting Sociaal Huis Oisterwijk startte in samenwerking met Kringloopwinkel Re-Use, op 8 januari 2020 met een Naai-Verstel-Atelier in Oisterwijk. Het Naai-Verstel-Atelier is speciaal opgezet voor mensen die het financieel moeilijk hebben en bekend zijn bij instanties die mensen hierin bijstaan, zoals Mentorhulp Oisterwijk en Farent. Tegen een geringe bijdrage kunnen zij hier terecht voor kleine reparaties aan hun kleding.

Men kan elke woensdag (uitgezonderd vakantieperiodes) van 14.00 tot 16.00 uur terecht aan het Sprendlingenpark 17 te Oisterwijk om spullen aan te leveren. Materialen zoals knopen en ritsen dienen nieuw te zijn en zelf te worden aangeleverd, waarna vrijwilligers de reparatie uitvoeren. De ontvangen bijdrage wordt gebruikt om nieuwe garens e.d. aan te schaffen.

Algemene voorwaarden
Lees hier de algemene voorwaarden.

Meer weten?
Meer informatie mail: info@sociaalhuisoisterwijk.nl of tel: 06 – 51 76 60 18