Circus in de Zorg

Vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019 vond op de Kop van de Lind in Oisterwijk voor de eerste keer Circus in de Zorg plaats. Circus in de Zorg is een interactieve voorstelling met clowns, circusartiesten en kleine dieren. Het circus biedt een moment van welkome afleiding en plezier. Het is een show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden, en een belevenis voor iedereen. Er vonden in totlaal 6 voorstellingen plaats.

Per voorstelling waren er 140 stoel- en 30 rolstoelplaatsen beschikbaar. Er was een speciale benefietvoorstelling om de andere 5 voorstellingen mede mogelijk te kunnen maken. Toegangsbewijzen konden vooraf online besteld worden en aan de kassa. Tijdens de voorstelling werd elke bezoeker getrakteerd op popcorn en na de voorstelling tegen inlevering van het toegangsbewijs een ijsje. Het was een groot succes!