Projectenoverzicht

O’pkikker Zomertoer 2021

Met ondersteuning van het Oranje Fonds, het RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en Mentorhulp Oisterwijk, organiseert stichting Sociaal Huis Oisterwijk de O’pkikker Zomertoer 2021!!

In de zomervakantie zijn er veel organisaties die een pauze inlassen in hun activiteitenprogramma. Voor ouderen betekent deze pauze vaak dat zij minder sociaal contact hebben, met eenzame dagen tot gevolg. Dat geldt in het bijzonder in tijden van corona. Daar gaan we samen iets aan doen!
2 juli 2021/door Eric Rentmeester

O’pkikker aan Tafel

O’pkikker aan Tafel

Ontmoetingsmomenten voor mensen die wel een O’pkikker kunnen gebruiken. Geniet samen van goed gezelschap en laat je verwennen door de lokale horeca. We zitten op het terras, houd je hierbij wel aan de richtlijnen van het RIVM!
6 januari 2021/door Eric Rentmeester

Kinder-Cadeautjesbank

Voor mensen met een kleine beurs. Aanmelden via Mentorhulp Oisterwijk!! mentorhulpoisterwijk@outlook.com of 06 479 33 872
19 november 2020/door Richard van de Wiel

Boekenhopper

Iedere wijk in Oisterwijk is inmiddels voorzien van een boekhopper, een dag-en-nacht toegankelijke ruilbibliotheek. Ook in omliggende dorpen is de Boekenhopper populair. Kleine boekenkastjes, makkelijk toegankelijk aan de straatkant, met een steeds wisselende gevarieerde boekenverzameling.
19 november 2020/door Richard van de Wiel

O’pkikker voor de medemens

De gezamenlijke horecaondernemers laten zich van hun sociale kant zien en denken ondanks hun moeilijke situatie eerst aan het helpen van anderen. Dat verdient een opsteker!
23 maart 2020/door Richard van de Wiel

Naai-Verstel Atelier in Oisterwijk

Per 7 oktober is het Naai-verstel-Atelier opnieuw opgestart. Het Naai-Verstel-Atelier is speciaal opgezet voor mensen die het financieel moeilijk hebben en bekend zijn bij instanties die mensen hierin bijstaan, zoals Mentorhulp Oisterwijk en Farent. Tegen een geringe bijdrage kunnen zij hier terecht voor kleine reparaties aan hun kleding.
Elke donderdag van 13.00 tot 15.00 uur bij Ontmoetingscentrum De Coppele aan de Prunusstraat 69 te Oisterwijk.
23 maart 2020/door Richard van de Wiel

De Maatschappelijke Kletstafel

De Maatschappelijke Kletstafel biedt een luisterend oor en leuke activiteiten.
20 maart 2020/door Richard van de Wiel

Oisterwijk aan Tafel

Eten verbindt. Verbinding tussen de inwoners van Oisterwijk ongeacht leeftijd, afkomst, religie, portemonnee of beperking.
25 oktober 2019/door Richard van de Wiel

Circus in de Zorg

Circus in de Zorg is een interactieve voorstelling met clowns, circusartiesten en kleine dieren. Het circus biedt een moment van welkome afleiding en plezier.
10 oktober 2019/door Richard van de Wiel

Week van de Verbinding

Huis Oisterwijk nodigt u van harte uit om bij een of meerdere van deze activiteiten aan te sluiten!
15 september 2019/door Richard van de Wiel