Projectenoverzicht

Inzameling voor stichting Babyspullen

Stichting Sociaal Huis Oisterwijk werkt samen met Stichting Babyspullen. Je kunt bij ons de babyspullen brengen die je zelf niet meer nodig hebt. Ook nieuwe spullen zijn zeer welkom.
25 oktober 2023/door Richard van de Wiel

ANWB Kinderfietsenplan

Heb jij nog een fiets waar je iemand blij mee kunt maken? #anwbkinderfietsenplan #meerdaneenfiets
6 december 2022/door Eric Rentmeester

Grip op Geld

Leer tijdens deze training inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven.
23 november 2020/door Richard van de Wiel

Boekenhopper

Iedere wijk in Oisterwijk is inmiddels voorzien van een boekhopper, een dag-en-nacht toegankelijke ruilbibliotheek. Ook in omliggende dorpen is de Boekenhopper populair. Kleine boekenkastjes, makkelijk toegankelijk aan de straatkant, met een steeds wisselende gevarieerde boekenverzameling.
19 november 2020/door Richard van de Wiel

O’pkikker voor de medemens

De gezamenlijke horecaondernemers laten zich van hun sociale kant zien en denken ondanks hun moeilijke situatie eerst aan het helpen van anderen. Dat verdient een opsteker!
23 maart 2020/door Richard van de Wiel

Naai-Verstel Atelier in Oisterwijk

Per 7 oktober 2021 is het Naai-verstel-Atelier opnieuw opgestart. Het Naai-Verstel-Atelier is speciaal opgezet voor mensen die het financieel moeilijk hebben en bekend zijn bij instanties die mensen hierin bijstaan, zoals Mentorhulp Oisterwijk en Farent. Tegen een geringe bijdrage kunnen zij hier terecht voor kleine reparaties aan hun kleding.
23 maart 2020/door Richard van de Wiel

Circus in de Zorg

Circus in de Zorg is een interactieve voorstelling met clowns, circusartiesten en kleine dieren. Het circus biedt een moment van welkome afleiding en plezier.
10 oktober 2019/door Richard van de Wiel