Stichting Sociaal Huis Oisterwijk krijgt een eigen locatie in Haaren!

Trots op wat we samen bereiken!
Op de foto van links naar rechts: Karin Rentmeester (Mentorhulp Oisterwijk), Eric Rentmeester en Erik Haenen (Sociaal Huis Oisterwijk), wethouder Dion Dankers (gemeente Oisterwijk).
Stichting Sociaal Huis Oisterwijk krijgt een eigen locatie in Haaren! Met de overhandiging van de sleutel door wethouder Dion Dankers aan Karin Rentmeester gaat voor stichting Sociaal Huis Oisterwijk een lang gekoesterde droom in vervulling. Alle activiteiten kunnen nu plaatsvinden onder één dak. Wethouder Dion Dankers reageert ook verheugd: “We zijn trots op een stichting als Sociaal Huis Oisterwijk, zij doen zoveel belangrijk werk in onze gemeente. Ik ben dan ook blij dat we samen op deze locatie zijn uitgekomen.“
Activiteiten zoals het Naai-Verstel-Atelier en het Uitleenpunt-Hulpmiddelen (rollators) zaten tot nu toe steeds op diverse locaties verspreid over de gemeente. Vanaf januari 2022 zijn deze activiteiten in kantorencentrum Hart van Haaren ondergebracht. Daar komen nog een Kinder-Cadeautjesbank en een Kinder-Kledingbank bij (medio februari). De activiteiten zijn bedoeld voor mensen die het financieel moeilijk hebben.
Wil je gebruik maken van deze diensten? Meld je dan aan via mail mentorhulpoisterwijk@outlook.com of bel 06-47933872.