Geef uw cadeaubon door, een lichtje in donkere dagen is welkom!

Wil jij een ander een warm lichtje geven in donkere tijden? Stichting Sociaal Huis Oisterwijk roept op om een lichtje weg te geven.

Veel inwoners krijgen deze dagen een cadeaubon voor sfeerlichtjes van de Postcodeloterij. Heb je zo’n cadeaubon en wil je die niet zelf gebruiken? Geef hem dan af bij onderstaande adressen. De medewerkers van Brownies & downieS gaan de sfeerlichtjes ophalen en de vrijwilligers van Sociaal Huis Oisterwijk brengen uw sfeerlichtjes bij de oudere en zieke inwoners van onze gemeente.

Vanaf komende week starten de vrijwilligers weer met flitsbezoekjes, met een korte ontmoeting aan de voordeur, even vragen hoe het gaat en of ze iets voor de bewoners kunnen doen. Rond de feestdagen brengen zij persoonlijk uw sfeerlichtje bij iemand die wel een warm liefdevol lichtje kan gebruiken, dus doneer uw bon!

MOERGESTEL
Bij Wout
Sint Jansplein 7
5066 AR Moergestel

HAAREN
Dierenspeciaalzaak Angela
Driehoeven 19
5076 BA Haaren

OISTERWIJK
Brownies & downieS
Lindenplein 8
5061 HN Oisterwijk

Aanmelden
Uiteraard mag u ook iemand aanmelden die wel sfeerlichtje kan gebruiken.
Dit kan via mail: mentorhulpoisterwijk@outlook.com of in een privéberichtje naam, adres, woonplaats aangeven.