Viering Internationale Vrouwendag groot succes in Oisterwijk

Zaterdagavond 11 maart vond de viering van Internationale Vrouwendag plaats bij Tiliander in Oisterwijk. Het was tamelijk druk bezocht. Deze feestavond was voor alle meisjes en vrouwen vanaf 13 jaar. Je maakte niet alleen kennis met deze mensen, ook kon je hun internationale hapjes en drankjes proeven. Muziek en dans maakte deze avond helemaal compleet. Je proefde hier echt het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld.

Deze Internationale Vrouwendag werd georganiseerd door Mentorhulp Oisterwijk, De Bibliotheek Oisterwijk, R-Newt, Contour de Twern en stichting Sociaal Huis Oisterwijk. Mede dankzij een bijdrage van de gemeente Oisterwijk werd deze feestelijke avond mogelijk gemaakt.

Er waren informatietafels van de organiserende partijen en ook Het Taalhuis was aanwezig. Er was ook een fotograaf aanwezig. Zij maakte met haar Polaroid camera een leuke foto als je dit wilde. Je kon dan een leuke bril opzetten of een bloemenkrans dragen. Op een tafel lagen boeken waar je in kon kijken of van de bibliotheek mocht lenen. Om bij de bar nog een extra verfrissing te nemen, kreeg je een consumptiebon en voordat je naar huis ging, mocht je nog een presentje uitkiezen. Het was een zeer geslaagde Internationale Vrouwendag. Je zag aan de mensen dat ze blij waren.