O’pkikker (Thuis) aan Tafel

O’pkikker (Thuis) aan Tafel

Nodig iemand uit die deze dagen alleen is en wel een O’pkikker in de vorm van een lekkere maaltijd en een fijn gesprek kan gebruiken. Geniet samen van de vers gemaakte maaltijden van de lokale horeca. Houd je hierbij wel aan de richtlijnen van het RIVM!

Leuk voor jezelf, voor wie je uitnodigt en je steunt hiermee ook nog eens de horeca. Bestel voor minimaal 2 personen en onze vrijwilligers brengen het contactloos – dus op veilige afstand – bij u thuis aan de deur. Let op! U kunt van deze 4 opties slechts uit één menu kiezen!

Bestellen kan via email: info@sociaalhuisoisterwijk.nl onder vermelding van uw naam, adres, huisnummer en dag van levering. Of bel ons even op 06-47 933 872. Wij vragen een bijdrage in de kosten van €3,50 p.p. Uw bijdrage kunt u overmaken op NL21RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk, onder vermelding van O’pkikker Thuis aan Tafel.

In maart leveren we op de woensdagen 3, 10, 17 , 24 en 31 tussen 14.00 en 17.00 uur.

O’pkikker (Thuis) aan Tafel wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van
het VoordeBuurt Fonds, VSB fonds, Mentorhulp Oisterwijk en gemeente Oisterwijk.