O’pkikker (Thuis) aan Tafel

O’pkikker (Thuis) aan Tafel

Samen voor Elkaar!
Nodig iemand uit die deze dagen alleen is en wel een O’pkikker in de vorm van een lekker gerecht en een fijn gesprek kan gebruiken. Geniet samen van de vers gemaakte gerechten van de lokale horeca. Houd je hierbij wel aan de richtlijnen van het RIVM!

Op de woensdagen 5, 12, 19 en 26 mei gaan weer 4 van onze horeca toppers een verrassingsgerecht voor de doelgroep samenstellen. Deze keer zijn dat: Lieve Lente, Brownies & downieS, Willeke Den Draaier en SEC eten & drinken.

Leuk voor jezelf, voor wie je uitnodigt en je steunt hiermee ook nog eens de horeca. Bestel voor minimaal 2 personen en onze vrijwilligers brengen het contactloos – dus op veilige afstand – bij u thuis aan de deur tussen 14.00 en 17.00 uur. Let op! U kunt van deze 4 opties slechts uit één menu kiezen!

Bestellen kan via email: info@sociaalhuisoisterwijk.nl onder vermelding van uw naam, adres, huisnummer en dag van levering. Of bel ons even op 06-47 933 872. Wij vragen een bijdrage in de kosten van €3,50 p.p. Uw bijdrage kunt u overmaken op NL21RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk, onder vermelding van O’pkikker Thuis aan Tafel.

O’pkikker (Thuis) aan Tafel wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van
het VoordeBuurt Fonds, VSB fonds, Mentorhulp Oisterwijk en gemeente Oisterwijk.

Download de O’pkikker Pasen kleurplaat voorkant

Download de O’pkikker Pasen kleurplaat achterkant.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen