Ontmoeting in Beweging

Gezamenlijk, Gezond en Gezellig

Op maandag- en vrijdagochtend kunnen deelnemers op eigen gelegenheid komen of instappen in de PAREL Express en meedoen aan een beweegprogramma bij sportpark Den Donk. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal, maar ook gezond bewegen wordt gestimuleerd. Fit naar lichaam en geest helpt om gezond ouder te worden! Voor de precieze tijden en opstappunten zie de kalender hieronder.

Wegens COVID-19 tot nader bericht geannuleerd

U kunt kiezen uit 4 activiteiten: vrij zwemmen, gymmen op de stoel, wandelen onder professionele begeleiding of stoelyoga. Het start- en eindpunt voor alle activiteiten is de kantine van het zwembad. Na afloop drinkt de hele groep gezamenlijk koffie. Daarna wordt men weer teruggebracht naar het opstappunt. U mag 1x of 2x per week meedoen, naar keuze. Houdt u er wel rekening mee dat de trein een vaste route rijdt.

Voor wie? We nodigen in het bijzonder mensen uit die niet op eigen gelegenheid kunnen gaan sporten, die daar op een of andere manier een belemmering in ervaren. De minimumleeftijd is 55+, maar als u toch graag mee wilt doen, neem dan even contact op.

Voor informatie en aanmelding kunt u bellen met Karin Rentmeester, tel. 06-4793 3872. Heeft u moeite met de bijdrage, bespreek dit gerust met Karin, zij zoekt met u een oplossing.