Oisterwijk Wandelt

Elke dinsdag 14.00 uur

Houdt u van wandelen? Boscafe De Rode Lelie en stichting Sociaal Huis Oisterwijk nodigen u uit om mee te lopen met Wandelgenootschap Oisterwijk Wandelt.

Wegens COVID-19 tot nader bericht geannuleerd

Elke dinsdag starten we om 14.00 uur bij het Boscafe aan de Adervendreef 4a in Oisterwijk. Samen heerlijk wandelen door de Oisterwijkse bossen en langs de schitterende vennen van de Parel van Brabant. We zijn een gemoedelijk groepje wandelaars die recreatief willen wandelen en maken wandelingen van +/- 1,5 uur. Het gaat niet altijd over de lange afstanden maar vooral om de mooie plekjes te ervaren.

Wandelen is goed voor alles. Het hart, de bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. En niet te vergeten: wandelen werkt mee aan een goed humeur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sociaalhuisoisterwijk.nl of bellen met Karin Rentmeester 0647933872.